MarktPlaza

DE ROES VAN DE HARTSTOCHT - Ellen Tanner Marsh (2)

112x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

DE ROES VAN DE HARTSTOCHT - Ellen Tanner Marsh
Vertaling: Koos Schuur
Historische roman 
Kadmos 1990 (288 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 4,95
Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (476gr)
ISBN: 9067903361   (9789067903363)

De achttienjarige Townsend Grey is met haar hartvormige gezichtje, haar kokette wipneus en haar honingblonde haar een hartveroverende schoonheid.
Zij voelt zich thuis in het mistige moerasland van Norfolk – tot zij oog in oog staat met Ian Moncrieff, een trotse half-Franse, half-Schotse edelman. Met zijn uitdagende, plagende woorden en zijn betoverende blauwe ogen steelt Ian Townsends hart.
Het pas getrouwde paar reist in de ban van hun eerste onvergetelijke liefdesnacht naar Frankrijk. Maar toch is er reden voor Townsend om aan Ians oprechtheid te twijfelen.
Is de man in wiens armen zij zich zo veilig voelt slechts een verwende aristocraat die haar bruidsschat heeft gehuwd?
In de straten van Parijs raast de revolutie. Aan het decadente Franse hof spelen zich roekeloze intriges en sensuele ontmoetingen af, waardoor de temperamentvolle Townsend en de jaloerse Ian uit elkaar worden gedreven. Er is niemand op wie Townsend durft te vertrouwen. Ten einde raad besluit zij Ian te verlaten.
Maar hoe kan Townsend een nieuw leven beginnen zonder Ians opwindende liefkozingen? En door haar overhaaste vlucht heeft zij hem niet eens haar lieve geheim kunnen vertellen…

Meer titels van Ellen Tanner Marsh:
Als een razend vuur
Vonken van hartstocht
Zoet als een verboden vrucht
Op de woeste wind van het verlangen