DE ROEP VAN DE WILDE ZWAAN - Celeste de Blasis (2)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE ROEP VAN DE WILDE ZWAAN - Celeste de Blasis 
Historische roman (733 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 6,50
Verzendkosten voor koper: Pakket (0-10kg)
De beeldschone Alexandria Thaine heeft een zeer ongelukkige jeugd, totdat ze door tussenkomst van haar grootmoeder wordt ondergebracht bij verre verwanten, de Falconers. In dit harmonieuze gezin leert Alex wat de woorden liefde en geborgenheid betekenen. Tussen Rane, de jongste zoon van de Falconers, en Alex ontstaat een hechte vriendschap. De vele uren die ze samen doorbrengen zijn voor beiden onvergetelijk. Steeds meer beseft Rane dat zijn vriendschap met Alex een zeer diepe liefde voor het levenslustige meisje in hem heeft aangewakkerd.
Dan slaat het noodlot toe. De zuster van Alex sterft, haar man, St.John, keert zwaar gewond uit de oorlog terug en hun kinderen, een tweeling, zijn aan hun lot overgelaten. Uit plichtsbesef keert Alex terug naar haar geboortedorp om St.John te verplegen en de tweeling liefdevol te verzorgen. St.John geneest, maar moet zijn rechterarm missen. Als hij Alex ten huwelijk vraagt, stemt ze daarin toe, betoverd door zijn charme en uit liefde voor de tweeling.
Hun leven is redelijk gelukkig, maar steeds meet gaat Alex beseffen dat ze al lang geleden haar hart verloren heeft aan haar jeugdvriend Rane. Als hij dan plotseling voor haar staat, beleven ze samen enkele dagen vol hartstocht, maar uit plichtsbesef en trouw blijft Alex bij haar gezin.
Rane’s gezicht en lichaam, zijn liefde en passie zijn echter voor altijd in haar wezen gegrift. Maar zal ze hem ooit weerzien …?
Het gezin emigreert naar Amerika ; daar breken voorspoedige tijden aan, totdat het noodlot opnieuw toeslaat …
DE ROEP VAN DE WILDE ZWAAN: een meeslepende roman, waarin een dappere vrouw heen en weer wordt geslingerd tussen trouw en rustige genegenheid enerzijds, en liefde en alles verzengende hartstocht anderzijds.
DE ROEP VAN DE WILDE ZWAAN: een adembenemende historische roman die ons meevoert van het 19e-eeuwse Devon, waar smokkelarij welig tiert, naar Maryland in Amerika, het land van belofte, maar ook van slavernij en burgeroorlog.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.