DE REGELS VAN HET VERDWIJNEN - Ashley Elston (2)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 67x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE REGELS VAN HET VERDWIJNEN - Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: The Rules for Disappearing
Vertaling: Sandra C. Hessels
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 14jr
Veltman 2014 (313 blz)
Hardcover
In goede staat
€ 6,95
Verzenden kosten koper: Pakket (609gr)
ISBN: 9789048309795

1 MEISJE  6 STEDEN  6 IDENTITEITEN

Ze heeft al zes verschillende namen versleten. In Ohio heette ze Madeline, in Missouri was ze Isabelle, in Kentucky had ze de naam Olivia... Maar nu ze naar het platteland van Louisiana zijn verhuisd, besluit ze dat dit haar laatste nieuwe identiteit wordt.
Het getuigenbeschermingsprogramma heeft haar bijna alles afgenomen. Maar voorlopig heeft ze weer een nieuwe naam: Megan Rose Jones, met een bijpassende - afschuwelijke - nieuwe haarkleur. Al acht maanden smeekt Meg haar vader om één enkele vraag te beantwoorden: wat heeft hij in vredesnaam gedaan - of gezien - waardoor ze in deze vreselijke situatie terecht zijn gekomen?
Meg wordt knettergek van alle regeltjes van de mannen in pak, en van het feit dat haar vader niet wil uitleggen wat er aan de hand is. Als hij blijft weigeren iets te zeggen, besluit ze zelf op zoek te gaan naar antwoorden.
Al heeft Meg daarbij niet gerekend op Ethan Landry, een lieve, aardige jongen die slimmer is dan goed voor hem is. Hij voelt al gauw aan dat Meg iets belangrijks voor hem verzwijgt. Iets wat hun mogelijk allebei de kop zal kosten. Dus besluiten ze samen het gevaar op te zoeken, zodat Megs familie eindelijk weer vrij zal zijn.
Al snel leert Meg wat de allerbelangrijkste regel is: overleven.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.