MarktPlaza

De provincie Noord-Brabant

158x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De provincie Noord-Brabant
Uit de serie: reizen door de Benelux
MCMLXXXIV, Lekturama bv
141 pag.
Harde kaft met stofomslag
Boek heeft ca. A4-formaat
Met vele foto's
Goede staat
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'reizen/vakantie/uitstapjes'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Een boek over Noord-Brabant wordt al gauw één grote lofzang op de schoonheid van deze zo aan natuur rijke Nederlandse provincie. Prachtige heidelandschappen met hier en daar wat vennen en nog uitgestrekte bossen, waar je vele uren kunt ronddwalen zonder er ook maar één levende ziel tegen te komen.
De zandwegen lenen zich uitstekend voor het ondernemen van een mooie fietstocht. Zonder de nadelen van de drukke hoofdwegen. Vooral het gebied rond de grens met België is rijk aan natuurschoon.
Maar Noord-Brabant is ook de gezellige provincie, waarin de kleine, knusse cafeetjes een geheel eigen plaats innemen. De centra waar de Brabander zijn sociale contacten onderhoudt met zijn buurtgenoten. Gaat uw interesse echter meer uit naar het bezoeken van oude gebouwen, ook dán hebt u meer dan één reden op Noord-Brabant te bezoeken. Kastelen, kerken, schilderachtige geveltjes, u wordt op uw wenken bediend.
Al dwalend door steden als Breda, 's Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven en door gebieden als de Meierij, de Langstraat, Kempenland en de Baronie van Breda, ontdekt u de talrijke gezichten van Noord-Brabant. Elke steen, elke boom en zelfs het dunne buntgras op de uitgestrekt heide ademt de Brabantse sfeer. Niemand kan daar ongevoelig voor blijven...
Met dit prachtige boek hebt u de betrouwbare gids waarmee u trefzeker op pad kunt gaan. De honderden kleurenfoto's laten u nu al genieten van al het schoons dat u straks te wachten staat."