MarktPlaza

DE PRIJS VAN PASSIE - Sandra Brown

155x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

DE PRIJS VAN PASSIE - Sandra Brown
Vertaling: Yvonne Kloosterman
Thriller
ZHU/Areopagus 1993 (368 blz)
Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
€ 8,95
Verzendkosten voor koper: Pakket (575gr)
ISBN: 9789051125184
 
Dokter Lara Mallory is niet bepaald welkom in het kleine Texaanse dorp Eden Pass. Zij is immers degene die in haar nachtjapon gefotografeerd werd in het huis van senator Clark Tackett, en zo diens carrière verwoestte. Dat was zes jaar geleden, maar de bewoners van Eden Pass - en in het bijzonder Clarks moeder Jody - kunnen Lara niet vergeven. Want vlak na het voorval is Clark onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen. Was het een ongeluk - of zelfmoord?
En nu is Lara terug in Eden Pass. Zonder haar echtgenoot, ambassadeur Randall Porter, die bij een bomaanslag in hun Zuid-Amerikaanse verbanningsoord Montesangre om het leven is gekomen. En zonder haar dochtertje Ashley, die bij die gebeurtenis in haar armen stierf. Maar waarom kiest Lara juist Eden Pass om haar nieuwe medische praktijk te openen?

Jody Tackett, hoofd van Tackett Oil, dat aan een groot deel van de bewoners van Eden Pass werk biedt, is vastbesloten Lara zo snel mogelijk weer kwijt te raken.Ze waarschuwt al haar werknemers vooral niet naar Lara's praktijk te gaan voor medische hulp. Maar de enige die zich daar niets van aantrekt, is haar jongste zoon Key.

Key voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de mooie Lara, hoewel hij haar haat voor wat ze zijn broer Clark heeft aangedaan. En Lara is niet opgewassen tegen zijn woeste mannelijke uitstraling, hoewel zijn beschuldigingen haar kwetsen. Maar voor Lara zich kan overgeven aan hun verboden affaire, is er nog één ding dat ze moet regelen. En in haar hoofd rijpt een levensgevaarlijk plan...
 
Meer titels van Sandra Brown:
Een hart van kristal
Nacht van zonde
Een gevaarlijke vrouw
De andere vrouw