MarktPlaza

De praktische verwenwijzer - Over dieren

25x bekeken
24 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 3,65

Omschrijving

Paperback, uitgave 2004, 64 blz. in kleur. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (3,65 euro) zijn voor de koper. [D35]

Ondertitel: Handige tips en deskundige adviezen om honden, katten, knaagdieren, konijnen, fretten, vogels, vissen, paarden en pony's te verwennen.

Verwen uzelf of een nadere dierenliefhebber met de praktische verwerenwijzer. Hoewel bedoeld voor dierendag verdienen onze dieren het om ook de rest van het jaar verwend te worden.
Dit boek bevat handige tips en deskundige adviezen om honden, katten, knaagdieren, konijnen, fretten, vogels, paarden en pony's te verwennen.
Eigenlijk zijn er voor al de bovengenoemde dieren wel snacks te koop of zelf te maken. In dit boek vindt u hierover ook adviezen: wat is een goed idee en wat niet. Ook leest u wat voor producten u beter kunt kopen dan zelf fabriceren.
Naast lekkere hapjes is speelgoed ook een optie als verwennerij. Een hond of kat vindt een nieuw stukje speelgoed altijd wel interessant. Een knaagdier is de koning te rijk met een nieuwe behuizing of nieuw looprad. Ook het konijn is een echte knager; pas op met de materiaalkeuze.
Voor de fret zijn ook speciale speelgoedjes in de handel. Vissen verkennen graag hun omgeving: een nieuwe plant of object boeit hun zeer. Bij de vogels zijn vooral de kromsnavels in voor speelgoed. Voor paarden en pony's zijn er speelballen.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.