De meest gestelde vragen aan de notaristelefoon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 100x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE NOTARISTELEFOON

Over personen- en familierecht, samenwonen, huwelijk, aankoop van een huis, erfenissen, eigen bedrijf, en nog veel meer.

Het recht roept bij veel mensen een nogal statisch beeld op. Dat beeld klopt niet met de werkelijkheid. Het recht ontwikkelt zich elke dag! Dat blijkt uit het feit dat rechters dagelijks honderden geschillen beslechten. Met hun uitspraken wordt dagelijks nieuw recht gevormd. De ontwikkelingen in de rechtspraak worden door het parlement via aanpassingen in de wet opgenomen. Het Burgerlijk Wetboek, dat in 1992 na 150 jaar werd aangepast, is hiervan een sprekend voorbeeld. Binnenkort volgt een geheel vernieuwd erfrecht.

In de loop der jaren hebben meer dan 300.000 mensen de Notaristelefoon gebeld. Er werden de meest uiteenlopende vragen gesteld over onder meer het kopen van een huis, de afwikkeling van een erfenis, het opzetten van een eigen bedrijf, het oprichten van een stichting en de gevolgen van samenwonen of huwelijk. Meer dan 300.000 vragen waarin de dynamiek van het recht zich weerspiegelt.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.