MarktPlaza

De kunst van het kunstaasvissen

131x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

door Jan Schreiner.

hardcover in nieuwstaat !, 343 pagina's.

Dit boek gaat over kunstaassoorten, hun montage en gebruik. Over de manieren waarop roofvis leeft en jaagt en welke samenhang er te ontdekken valt tussen de diverse kunstaassoorten.
Jan Schreiner heeft een jarenlange ervaring met de kunstaasvisserij. Hij heeft zich daarover een persoonlijke mening gevormd, die hier en daar sterk en verfrissend afwijkt van wat algemeen over het kunstaasvissen wordt gezegd en gedacht.
Dit vaak als gecompliceerd en geheimzinnig voorgestelde onderwerp wordt in dit boek teruggebracht tot een heel nieuwe realiteit. Zo kunt u binnen korte tijd bijzonder goede resultaten met deze visserij bereiken.
Ook vindt u in dit boek hoofdstukken over hengels, molens, haken, lijnen en over vastslaan, drillen, landen en onthaken.
Jan Schreiner werpt interessante theorieën op, bespreekt actuele zaken, verwerpt vastgeroeste meningen, stelt nieuwe normen en legt logische verbanden. Het belangrijkste doel dat hij daarbij voor ogen heeft, is de lezer te behoeden voor verkeerde aankopen, tijdverlies, geldverspilling en teleurstelling.