DE HEKSENBOLLEN - Anne Kaysler-Beblo

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE HEKSENBOLLEN - Anne Kaysler-Beblo
Oorspronkelijke titel: Die Hexenkugel
Vertaling: Marijke Steenbruggen
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 8jr
Christofoor 1994 (206 blz)
Hardcover
Zo goed als nieuw
€ 7,95
Verzenden kosten koper: Brievenbus (439gr)
ISBN: 9789062385447

Koning Theobald vindt het maar een saaie bedoening in zijn land Tarente. Er gebeurt nooit eens iets, en de heksen kunnen zijn land ook al niet bedreigen, omdat er een grote muur omheen staat en de Sleutelbewaarder van de koning als enige een sleutel heeft van de grote poort.
Maar als kok Bollewang een vondeling vindt in de mand met broodjes die de bakker elke morgen bij het paleis aflevert, en de koning en koningin verblijd worden met een dochter, is dat het begin van een reeks vreemde avonturen.
Zodra prinses Fiffy en de kokszoon Sebastiaan groter worden, willen ze naar het land van de heksen toe, omdat ze daar al veel over gehoord hebben en het heel spannend lijkt. 
Tijdens hun spel bij de grote fontein doen ze iets wat helemaal niet mag: ze draaien aan het gouden rad onder de waterspiegel. Eerst gebeuren er allerlei leuke dingen, maar algauw belandt Fiffy in een heksenbol, die haar naar het land van de heksen brengt.
Sebastiaan gaat natuurlijk naar haar op zoek. Koning Theobald heeft nu eindelijk zijn zin: er gebeurt iets in Tarente, ook al is het allemaal heel anders dan hij zich had voorgesteld.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.