DE HEILIGE LANS - Stephen Lawhead

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 24x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE HEILIGE LANS - Stephen Lawhead
Vertaling: Dorienke de Vries
Historische roman
Mozaïek 2001 (512 blz)
Paperback
In goede staat
(Wat roest op snee boven verder als nieuw)
€ 9,95
Verzenden kosten koper: Pakket (765gr)
ISBN: 9789023990505

In 1095 verklaart paus Urbanus II de heidenen de oorlog. Koningen, prinsen en rijke landeigenaren uit heel Europa geven gehoor aan zijn oproep om aan de kruistocht deel te nemen.
Terwijl zijn vader en broers op weg gaan om Jeruzalem te veroveren, moet Murdo Ranulfszoon, de jongste zoon van de landheer van Hrafnbú op het eiland Orkney, thuisblijven om het landgoed van de familie te beheren. Wanneer echter de corrupte bisschop van Orkney zich op slinkse wijze van het landgoed meester maakt, reist Murdo zijn vader en broers achterna om hun hulp in te roepen.
Zijn reis voert hem tot in het hart van de beschaving, het Middellandse Zeegebied, waar keizer Alexius alles op alles zet om de schade die de kruisvaarders aanrichten, zoveel mogelijk te beperken.
Onderweg komt Murdo in aanraking met een groepje monniken van een geheimzinnige kloosterorde. Zij reizen naar het Heilige Land als adviseurs van de koning van Noorwegen, maar hebben ook zo hun persoonlijke doelstellingen. Ondanks zijn aanvankelijke tegenzin raakt Murdo met huid en haar bij de vervulling van hun visioenen betrokken - en krijgt hij een relikwie in handen dat zijn leven ingrijpend zal beïnvloeden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.