De groentekok leeft zich uit, Frank Fol

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 62x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De groentekok leeft zich uit, Frank Fol
Co-auteur: Wauters, M
Nederlands
Hardcover
2007
127 pagina's
Inhoud:
De groentekok, Frank Fol leert je creatieve technieken om heerlijke gerechten met groenten en fruit te bereiden. 
Dit gezond kookboek bevat originele recepten, van een gebakken witte perzik tot een salade van pompoenfrieten. 
Groenten en fruit zijn heerlijk en gezond. Bovendien zijn ze op vele creatieve manieren te bereiden. Vraag het maar aan de Meesterkok in de groentekeuken, Frank Fol-De Groentekok. 
In dit mooi geïllustreerde kookboek vind je dertig originele recepten waarin groenten en fruit van bij ons de hoofdrol spelen. Telkens gaat Frank Fol volop voor hun vormen, kleuren, parfums en smaken. 
Koolrabi, bloedzuring, truffelaardappel, snijbiet, kervelwortel, aalbes, witte perzik, mispel, moerbei, karwij… De heerlijke recepten zetten je ertoe aan om meer en andere groenten, kruiden en fruitsoorten te gebruiken dan je gewoon bent. Je vindt ze in de supermarkt of – waarom niet! – plukvers in je tuin.
Garen, stoven, roerbakken…: we kennen de klassieke bereidingswijzen. Met dit kookboek van Frank Fol leer je ook ijsroom, saus, bouillon en risotto maken op basis van groenten en fruit. De creatieve technieken maken groenten en fruit nog lekkerder!
Poffertjes van sjalot, een salade van pompoenfrieten en ravioli van knolselder. Sommige recepten zijn supereenvoudig, voor andere trek je best iets meer tijd uit. De kleurrijke foto’s van MARC WAUTERS geven alvast zin om ze uit te proberen. 
Een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor nieuwe bereidingen van traditionele en haast vergeten groenten en fruitsoorten. Over die ‘illustere’ bekenden is er ook Smaken van het land. Groenten en fruit vroeger en nu: het historische succesverhaal van de groenten- en fruitproductie en -consumptie in ons land. 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.