MarktPlaza

De goedkoopste en meest duurzame energie leverancier van Nederland...

609x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Coöperatie Nieuwe Energie komt er aan... We doen ons best om een geheel nieuwe energie opwekking op de markt te krijgen. Ook moet er een systeem komen om uw eigen watervoorraad aan te leggen. Het kan! Mogelijk zal dat niet bij elke woning kunnen, maar bij velen wel.
Uw eigen tuin kan een innovatief paradijsje worden.
Onze site zal de komende tijd steeds verder geüpdatet worden. U kunt ons helpen om gezamenlijk een nieuwe weg uit te stippelen, winsten eerlijk te verdelen, samen te bepalen waar er weer hoognodig nieuwe ontwikkelingen nodig zijn. Zoals gezegd, omdat water en energie een humaan iets zijn, zal de gezamenlijke Coöperatie Nieuwe Energie er komen. Aanloopkosten zijn gezamenlijk te dragen voor €10,- per jaar. Door een andere denkwijze en nieuwe technologie, kunnen bij aangesloten leden de maandelijkse energiekosten met ca. 30% naar beneden. De eerste nieuwe systemen moeten in 2023 te leveren zijn. Ook kunnen wij vanaf 2022 uw cv installatie van het gas afhalen en ombouwen naar elektrisch.
Doet u mee? Wij zullen veel hulp nodig hebben.

Ook zijn onze beleidsmakers vergeten dat “Eb en Vloed” ons 23 uur per dag voldoende energie kunnen leveren en ook onze economie op peil kunnen houden. Dit zal fase 2 worden van onze uitdagingen.
We denken ook na over een leuk klein innovatief systeem dat gecombineerd kan worden met educatief bezig zijn. Voor vele woningen is er ook een eigen oplaadsysteem te bouwen om uw elektrische auto op te laden in de toekomst. Dit is te combineren met ‘zelf bouw’ pakketten. Het is tevens leuk en leerzaam. Uw auto moet dan wel voor uw eigen woning kunnen staan. Onder een carport of in een eigen garage met plat dak is helemaal perfect. Vraag ons gerust om informatie.
Nieuwsbrieven aanvragen kan via onze e-mail. Mail dan: nieuwsbriefATuweigenenergie.nl
Uitgegeven nieuwsbrieven komen ook op de site te staan. Direct lid worden van de coöperatie kan ook, mail dan -lid- naar: lidwordenATuweigenenergie.nl

- Mee beslissen in strategie, het bepalen waar winsten heen moeten en in welke duurzame, humane projecten er weer technologie nodig is. Want de coöperatie -op zich- mag geen winsten behouden.
U mag uw stem laten horen op ledenvergaderingen en informatie bijeenkomsten.
U ontvangt alle info inzake onze vooruitgang. Van de bouw tot en met financiële zaken.
U ontvangt een uitnodiging om het aankomende Techno- centrum van de toekomst te bezoeken te Ermelo.
U kunt vanaf 2022/ 23 uw eigen energie rekening met 30 tot 40 % naar beneden zien gaan. Gebaseerd op de prijzen van 2019!
Voorbeelden t.o.v. aankomende jaren zijn niet in te schatten. De energiewereld zal de aankomende jaren op tilt slaan…
Leden krijgen als eerste de nieuwe systemen aangeboden.
Mensen kunnen eigen installaties gaan aankopen, maar leasen van een installatie voorkomt dat velen veel moeten vóór- investeren en toch lagere maandlasten hebben dan nu. Maar u wordt dan nooit eigenaar.
Dit alles wordt aangeboden met 100 % service en onderhoud aan uw installatie(s).
Als er in die tijd nog gas geleverd kan worden ? - dan gaan wij uw locatie toch alvast helemaal ombouwen naar uw eigen elektrische systeem zonder inmenging van de huidige energie spelers. Dat geldt ook voor koken en ook voor uw bestaande CV installatie.

(Juridisch zal er nog een traject volgen om ook mensen die een woning huren, dit aan te kunnen bieden…Dat is nog wel een dingetje in de toekomst! )

Overige voordelen en gezamenlijke activiteiten krijgt u ook aangeboden via onze nieuwsbrieven.


Het jaarlijkse bedrag van uw lidmaatschap bedraagt € 10,00