De geheugenbijbel, Gary Small

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 64x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De geheugenbijbel, Gary Small

Uitgever: Forum
Nederlands Druk

2003

 310 pagina's

Slappe kaft, randjes geschonden, vooraan klein veegje van potlood

Inhoud: een nieuwe manier om uw hersenen fit te houden

Iets vergeten doen we allemaal wel eens, een naam, een telefoonnummer, de suiker als we boodschappen doen - en dat verergert naarmate we ouder worden.
Volgens dr. Gary Small, werkzaam bij de universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA), kunnen we heel makkelijk ons geheugen trainen met nieuwe oefeningen en andere onderdelen van zijn programma voor hersenfitness.
In dit boek presenteert hij dit programma voor het eerst aan een groot publiek. De geheugenbijbel is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Nu kunt u onmiddellijk de conditie van uw hersenen verbeteren. Want met deze wetenschappelijke informatie weten wij beter hoe we geheugenverlies kunnen voorkomen en onze hersenen fit kunnen houden. Een van zijn methoden is kijk, kiek en combineer. Deze eenvoudige techniek, mits dagelijks toegepast, bevordert uw geheugen aanzienlijk, in slechts korte tijd. Het zijn drie stappen
1. Kijk: neem actief en bewust waar wat u wilt onthouden;
2. Kiek: maak er een voorstelling van waar beweging in zit;
3. Combineer: combineer de kiekjes met elkaar. De gezondheid van onze hersenen is van even groot belang als een goede lichamelijke conditie. Het programma van geheugentraining en mentale 'aerobics' uit dit boek verbeteren uw geheugen en helpen uw hersenen nog lang fit te blijven.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.