MarktPlaza

DE GEHEIMEN VAN LA ROCHELLE - Tanja Kinkel

134x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

DE GEHEIMEN VAN LA ROCHELLE - Tanja Kinkel  

Historische roman

Het Spectrum 1997 (365 blz)

Paperback

In zeer goede staat

€ 4,95

Verzendkosten voor koper: Pakket of opengeslagen op risico van de koper (250gr-2kg)

1640. Terwijl er in heel Europa oorlog woedt, bereikt Richelieu, kardinaal en Eerste Minister van Frankrijk, het toppunt van zijn macht. Hij regeert niet alleen over het hof, maar over het hele land. Zijn positie maakt hem eenzaam. Slechts één persoon durft hij zijn vertrouwen en genegenheid te schenken: zijn nichtje Marie.

Marie, hertogin van Aiguillon, verbergt haar kwetsbaarheid achter ijzeren discipline en een volstrekt emotieloos uiterlijk. Vanwege het verdriet uit het verleden en een streng bewaakt  familiegeheim is ze met de Rode Kardinaal verbonden. Haar taken aan zijn zijde worden voor haar door de jaren heen steeds belangrijker. Maar ook zij heeft haar lot…

Wanneer Marie de mysterieuze Paul d’Irsdmasens ontmoet, wordt ze op harde wijze met haar eigen verleden en dat van haar familie geconfronteerd.

Samenzweerders hebben het op het leven van Richelieu gemunt; de schimmen uit zijn verleden dringen op. Ze gaat door een hel wanneer het leven van haar oom in haar handen blijkt te liggen.

De geheimen van La Rochelle spelen een cruciale rol in ieders bestaan…