MarktPlaza

Ton Sijbrands Dammer, 1, De facetten van het talent van T. Sijbrands

799x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De facetten van het talent van T. Sijbrands
Ton Sijbrands Dammer, deel 1
Het boek "The facetten van het talent van  T. Sijbrands, boek 1"  is gewijd aan de periode van creativiteit (tot 1973) van Ton Sijbrands - een uitmuntend damgrootmeester, meervoudig wereld- en Europees kampioen in internationaal dammen.
Collectors item, Russisch,
Druk 2021
252 pagina's, hard cover

The facets of T.Sijbrands' talent
Ton Sijbrands Dammer, part 1
The book "The facets of T. Sijbrands' talent, book 1",- is devoted to the period of creativity (until 1973) of Ton Sijbrands - an outstanding draughts grandmaster, multiple world and European champion in international draughts.
Collector's item, Russian,
Busy 2021
252 pages, hard cover
Part 1 and 2 together costs 60 euros, set price.
Deel 1 en 2 samen kost 60 euro, setprijs.
Annotatie:
Het eerste boek "The Edge of Ton Sijbrance's Creativity" weerspiegelt een relatief korte periode van creativiteit (1962-1973) van Ton Sijbrands, een damgrootmeester uit Nederland, een tweevoudig wereldkampioen internationaal dammen, een viervoudig Europees kampioen en zesvoudig kampioen van Nederland, de eigenaar van de FMJD met de hoogste rating en het wereldrecord voor het aantal gespeelde games in een sessie van gelijktijdige blind checkers. Alleen de belangrijkste prestaties tijdens deze periode van zijn creatieve activiteit worden gegeven. Er wordt een analyse gegeven van 218 partijen die door Ton Sijbrands zelf zijn becommentarieerd, evenals zijn andere partijen met commentaar van vooraanstaande dammers.
De uitgave van dit boek is bedoeld om damspelers van welke kwalificatie dan ook kennis te laten maken met het werk van Ton Sijbrands en zo de belangstelling voor internationaal dammen te vergroten. Bij de materiaalkeuze werd het autobiografische boek van T. Sijbrands en J. Welling, gepubliceerd in 1973, als basis genomen, evenals tijdschriften als het tijdschrift "Checkers" (Riga), de krant "64" en sociale netwerken van het internet.
Het boek bestaat uit twee delen: 1) het werk van T. Sijbrands tot 1974; 2) het werk van T. Sijbrands na 1974. Hoe we onze doelen en doelstellingen hebben weten te bereiken, is aan u, beste lezers.
 
Inhoud van een boek
Voorwoord
De Sijbrands-paradox (J.Shaus)
feestjes
Beantwoord door Ton Sijbrands (B. Gurvich)
Sijbrands - in thuistoernooien (B.Gurvich, V.Kaplan)
Sijbrands aan de vooravond van de wedstrijd in Den Haag (B. Gurvich)
Sijbrands-team opnieuw (B. Gurvich)
Nieuw boek over Ton Sijbrands (B.Abegauz)
Versloeg Ton Sijbrands
Het geschil moet doorgaan. De resultaten van de rematch om het wereldkampioenschap tussen T.Sijbrands en A.Andreiko (I.Koeperman)
Veel voor zelfanalyse
Ton Sijbrands resultaten behaald in wedstrijden
Lijst van wereldkampioenen
Lijst met feesten
Het boek bevat 235 diagrammen, er zijn 255 spellen gepubliceerd.