MarktPlaza

DE CHADWICK TRILOGIE - EEN TIJD VAN VERWACHTING/EEN VEILIG THUIS /MET OPEN ARMEN - Marcia Willett

595x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

DE CHADWICK TRILOGIE - Marcia Willett
1. EEN TIJD VAN VERWACHTING
2. EEN VEILIG THUIS
3. MET OPEN ARMEN

EEN TIJD VAN VERWACHTING
CHADWICK TRILOGIE deel 1
Oorspronkelijke titel: Looking Forward
Vertaling: Harmien L. Robroch
De Boekerij 2001 2e druk (352 blz)
Paperback
In goede staat
ISBN: 9789022530184

Na de dood van hun ouders in Kenia zijn Fliss, Mole en Susanna Chadwick aangewezen op hun oma, Freddy. Het leven op het Britse landgoed The Keep in Devon zal door hun komst voor altijd veranderen.
Naast haar eigen intense verdriet heeft Freddy ook te kampen met dat van de drie kinderen. Gelukkig staan Ellen en Fox dag en nacht voor haar klaar, zonder hun hulp zou Freddy niet weten wat ze moest. Ook haar zwager Theo steunt hen wanneer hij maar kan. Langzaamaan proberen ze het gewone leven weer op te pakken, terwijl de kinderen hun eerste stappen zetten op de lange weg naar volwassenheid.

EEN VEILIG THUIS
CHADWICK TRILOGIE deel 2
Oorspronkelijke titel: Holding on
Vertaling: Harmien L. Robroch
Roman
De Boekerij 2002 (400 blz)
Paperback
In goede staat
ISBN: 9789022530689

Het landgoed The Keep in het Engelse graafschap Devon is al generaties lang in het bezit van de familie Chadwick. De drie kinderen Fliss, Mole en Susanna groeiden er op bij hun grootmoeder Freddy, maar nu is het tijd om het huis te verlaten en een eigen leven op te bouwen.
Fliss gaat met haar echtgenoot naar Hong Kong, Mole heeft zich gemeld bij de marine en Susanna zal voor het eerst verliefd worden.
De grootste angst van Freddy is dat ze de volgende generatie nooit zal kennen, maar haar vrees is ongegrond. Haar kleinkinderen hebben de liefde van haar en hun oudoom Theo meer dan ooit nodig in deze moeilijke en onrustige tijden. En Freddy is zich er heel goed van bewust dat, wat er ook gebeurt, The Keep er altijd moet zijn om hen op te vangen en hun Een veilig thuis te geven.

MET OPEN ARMEN - Marcia Willett
CHADWICK TRILOGIE deel 3
Oorspronkelijke titel: Winning Trough
Vertaling: Harmien L. Robroch
Roman
De Boekerij 2002 (388 blz)
Paperback
In goede staat
ISBN: 9789022531389

Bijna dertig jaar is er al vertreken sinds de drie Chadwick-kinderen bij hun grootmoeder Freddy gingen wonen op het landgoed The Keep in Devon. En terwijl er veel dingen zijn veranderd in hun leven, blijft The Keep een veilige haven voor de hele familie: warm, stabiel en vol liefde.
Fliss is nu de vrouw des huizes, maar ze vindt het moeilijk om de plaats in te nemen van haar geliefde grootmoeder - vooral nu er zoveel onzekerheden in haar leven zijn. Mol heeft een thuis gevonden bij zijn tweede familie, de marine. En Susanna, die altijd het kleintje was, is nu zelf echtgenote en moeder.
Maar welke moeilijkheden ze ook zullen tegenkomen, de Chadwicks weten dat ze op The Keep altijd met open armen ontvangen zullen worden.

€ 44,95
Verzenden kosten koper: Pakket (1441gr)

Meer titels van Marcia Willett:
Julia’s belofte
Vervlogen tijden
Dans van herinnering
Zomerbloemen

GEEN LOSSE VERKOOP