MarktPlaza

DD Hammocks Ultralight Hammock Stand

131x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

DD Hammocks maakt het mogelijk om je hangmat overal te gebruiken. Je hebt niet langer bomen of andere bevestigingspunten nodig om te genieten van je hangmat! Met de DD Hammocks Ultralight Hammock Stand wordt het mogelijk gemaakt om je hangmat op iedere plaats op te zetten, zoals op een open veld, een strand, bovenop een heuvel op in de tuin.

In tegenstelling tot de meeste hangmat standaarden past deze Ultralight Hammock stand in je rugzak! Doordat deze DD Hammocks Ultralight Hammock Stand slechts 1,3 kilogram weegt, kan je deze meenemen naar al je favoriete plekken.

Deze DD Hammocks hangmat standaard wordt in een draagzak geleverd. In deze draagzak vind je 2 opvouwbare steunen, 6 platen, 12 haringen en de bijbehorende scheerlijnen. Ondanks dat deze hangmat standaard van DD Hammocks er minimalistisch uitziet, zal deze je lichaamsgewicht houden dankzij het unieke ontwerp. Wel is het belangrijk dat de DD Hammocks Ultralight Hammock Stand correct en volgens de bijgevoegde instructies wordt opgezet. De hangmat heeft dan een draagvermogen van maximaal 100 kilogram.

De DD Hammocks Ultralight Hammock Stand is geschikt voor standaard DD Hammocks hangmatten van een lengte van 270 centimeter. Wanneer je een langere hangmat wenst te gebruiken, kan het centrale koord worden bijgesteld.

Deze hangmat standaard wordt door DD Hammocks in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd.

Specificaties:

Afmetingen opgevouwen: 72 x 10 centimeter
Gewicht: 1300 gram
Kleur: Zwart
Maximaal draagvermogen: 100 kilogram
Materiaal steunen: Aluminium