DAT WAS OOK GENIETEN in APRIL 2018 van de reis na…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 75x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Wij hadden in april  2018 voor de 20e keer een prachtige, geheel verzorgde vakantie- studiereis naar PORTUGAL georganisserd. Met ieder jaar weer zo'n 30 á 40 deelnemers !
Het was een schitterende reis, waarbij alle 26 deelnemers zeer enthousiast waren. Wilt u contact met één van de deelnemers ? Vraag om hun namen en adressen.
Dit land wat ook het wel Californië van Europa wordt genoemd is een schitterend om in de maand maart te bezoeken. Wij bezoeken een aantal boerenbedrijven van Nederlanders die daar wonen. Maar daarnaast ook vele toeristische zaken, zo als de cultuurstad ÉVORA, o.l.v een Nederlands sprekende gids. De reis is geheel all-in. Wij regelen de vliegtickets, het hotel, de bus e.d. Bij de prijs van € 1081.00 zit naast de tickets, hotel, bus, ook alle diners, het drinken bij het eten, en bezoek museum of botenkapel bij in. HEBT U INTERESSE OM IN 2019 OOK EEN KEER MET ONS MEE TE GAAN ? Vraag dan om een folder of opgeven voor 15 januari 2018 bij de reisleider en Portugal kenner Jan Maat uit Giethoorn. Tel. 0 650 208 969. De reis gaat altijd door. Met een gratis herinnering gemaakt van kurk.  Momenteel zijn er voor 2019 al reeds enkele opgaven. In mei 2018 gaan we weer met een reis naar de AZOREN. ERG  MOOI.  Dat was in 2018 een groot succes. Vraag om informatie

  • KIJK ook op www.portugalvakantiereizen.nl en op www.portugal-houses.eu

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.