MarktPlaza

Dakterras, hekwerk, balkon, balustrade, frans balkon leverancier

573x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vergunning
In sommige gevallen moet een vergunning aangevraagd en verleend worden. CT Hekwerk kan de gehele aanvraag van een vergunning voor zijn rekening nemen. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite.

Vloeren
Ook qua vloer bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een traditionele hardhouten vloer (bankirai). De vloer is FSC gekeurd en is van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u voor een lange tijd genieten van uw terras. Verder is deze onderhoudsarm. Naast hardhouten vloeren kan er ook gekozen worden voor kunststof vloeren die de laatste tijd erg in populariteit groeien. Deze terrasplanken zijn nog onderhoudsarmer. Tot slot kan er ook gekozen worden voor natuurstenen en of rubberen tegelvloer. Dit geeft een strakke uitstraling aan uw terras.


Hekwerken
Het belangrijkste van uw terras zijn de hekwerken die u op uw terras plaatst. Deze hekken dienen te voldoen aan bouwbesluit. Bouwbesluit zorgt ervoor dat de hekken veilig en stevig genoeg zijn. Hekwerken bij CT Hekwerk voldoen aan het bouwbesluit en zijn uitermate geschikt om op een dakterras te plaatsen.

Aanleg opgang naar het dakterras Een dakterras moet goed worden voorbereid en een doordacht ontwerp hebben. Het is verstandig om op tijd met dit traject te beginnen. CT Hekwerk kan u helpen gedurende dit gehele traject.