MarktPlaza

Daihatsu Sirion 2 - 1.3-16V Exclusive Automaat Trekhaak Airco Lm

511x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2008 - jul 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 120 Nm
GVW: 1.450 kg
Wielbasis: 243 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 151 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket (à € 545): Afleverpakket: Incl. 3 maanden garantie, nieuwe APK, onderhoudsbeurt, poetsbeurt en 1 jaar mobiliteitsgarantie
## Aanvullende opties en accessoires
- Metaalkleur
- Trekhaak afneembaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 14"
Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze Daihatsu Sirion 2. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. De auto is van het bouwjaar 2010 en is van de eerste eigenaar. Zijn compacte motor geeft deze Daihatsu uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 14 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
U vindt in deze auto ook airconditioning. Ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Welkom bij van Vakgarage van Winsum te Kampenl! Na 40 jaar als Fiat dealer te zijn geweest gaan we verder als Fiat specialist onder de vlag van Vakgarage.
Naast Fiat kunt u bij ons terecht met alle merken en types auto's. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste aparatuur, en ons personeel wordt contact bijgeschoold om uw dierbare auto optimaal te kunnen verzorgen.
Wij zijn aangesloten bij Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.