MarktPlaza

Dacia Sandero - 1.6 Lauréate 5-Deurs/Airco/CV/El.ramen

137x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2008 - sep 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 128 Nm
GVW: 1.536 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 153 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 174 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 170 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Afdekhoes
- Armsteun
- ASR/ESP
- Bagage-afdekhoes
- Bumpers en in carroseriekleur
- Derde remlicht
- Exclusive-pakket
- Hoogte/hoek verstelling stoel
- Metaalkleur
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Spiegels in carroseriekleur
- volledig dealer onderhouden
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze dealeronderhouden Dacia Sandero heeft 100594 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2009. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Ook warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Dacia? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Laat u niets wijsmaken, deze Dacia Sandero biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze dealeronderhouden auto uit 2009 heeft 100594 kilometer gelopen. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Met verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze Dacia helemaal compleet.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Nieuwjaars-- Deals !!!
Nu het nieuwe jaar weer begonnen is, willen we graag goed starten.
Daarom hebben we onze auto's extra scherp geprijsd !!!
We geven minimaal €1200,- voor uw inruil auto terug, of bij geen inruil extra scherpe prijzen (bij besteding vanaf €7500,-)
We maken u graag een scherp voorstel !!
We bieden u de beste aankoop, financierings-en verzekerings mogelijkheden uit de markt, zowel zakelijk als privé
Ook bieden we zeer scherp geprijsde accessoires, zoals: trekhaken en winterbanden.
Al onze auto's zijn nu nog scherper geprijsd, en bij ons is het toe te betalen bedrag per bouwjaar altijd het laagste uit de markt !!!
Tegen een meerprijs is het mogelijk, om uw passende garantie en afleverpakket te selecteren (vraag naar de mogelijkheden)
Kortom, pak de telefoon of kom eens langs en we gaan vrijblijvend het beste voor u proberen samen te stellen!