MarktPlaza

Dacia Sandero - 1.2 Ambiance 1e Eig, Airco, Stuurbekrachtiging, Nwe APK & garantie

598x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 13,6 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
Dacia Sandero 1.2 Ambiance Bouwjaar 2010 € 5.750,-
Oerdegelijke en robuuste auto met beproefde Renault technologie van de 1e eigenaar uitgerust met airco, stuurbekrachtiging, ABS, airbag bestuurder en passagier, warmtewerend glas, centrale deurvergrendeling en startblokkering. De onderhoudsboekjes zijn natuurlijk aanwezig. De auto wordt geleverd met nieuwe APK & garantie. Deze auto heeft slechts 57533 km gelopen en staat bekend om zijn lage onderhoudskosten.
De Dacia Sandero is als occasion misschien wel een nog slimmere koop dan nieuw. Deze vijfdeurs biedt ‘nieuw’ al veel tegenwaarde voor een scherpe prijs, als daarvan dan nog eens een stukje is afgeschreven, dan is het een nog sterkere aanbieding.
Waar praten we over?
Hoeveel heb je nodig? Als een compacte vijfdeurs hatchback volstaat om je vervoerswensen te vervullen, als je imago totaal onbelangrijk vindt, vormgeving geen prioriteit heeft en moderne techniek of een rijke uitrusting er niet toe doen… Dan is de Dacia Sandero een zeer goede mogelijkheid. Dacia is een van oorsprong Roemeens automerk met al vele jaren een nauwe verwantschap met Renault. Simpel gesteld: Dacia gebruikt onderhuidse techniek die vaak afkomstig is van een vorige generatie van een populair Renault-model. Het Franse merk heeft alle ontwikkelingskosten al lang terugverdiend, daarom kan Dacia het goedkoop door produceren. Dacia-rijders zijn vaak heel trouw aan hun merk en tonen zich in veel gevallen ware ambassadeurs van het merk. De Sandero is in ons land het populairste model van het hele merk.
Dit vindt de Wegenwacht
Deze generatie van de Sandero is uitermate betrouwbaar. De techniek is dermate uitgerijpt dat euveltjes die zich eerder bij Renault wel eens hebben voorgedaan, bij Dacia niet meer terugkomen. Daarmee is een Sandero ook qua betrouwbaarheid een aanrader.
Pieter
ANWB Wegenwacht
Wij heten u graag van harte welkom bij Garage Nunspeet, kijk voor onze wekelijks wisselende collectie op www.garagenunspeet.nl
Wij hebben voor u de moeite genomen om alle informatie in deze advertentie zo precies en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij uw bezoek / aankoop bij Garage Nunspeet de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Maandag 13:00-17:00 Dinsdag 10:00-17:00 woensdag 10:00-17:00 Donderdag 10:00-17:00 Vrijdag 10:00-17:00 Zaterdag 10:00-17:00 Zondag GESLOTEN Wij heten U van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Nunspeet. Wij bieden U een heldere kijk op mobiliteit. Wij wijzen U erop dat wij de gebruikelijke zondagsrust in Nunspeet volledig respecteren. Op zondag zijn we daarom gesloten. Met vriendelijke groet, Peter&Armin Kalischewski