MarktPlaza

Dacia Sandero - 0.9 TCe Blackline

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2014 - mrt 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.520 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 173 x 152 cm
Wielbasis: 259 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Ons afleverpakket bestaat uit:: een volle tank brandstof, uitgebreide poetsbeurt, technische controle met APK en servicebeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Dacia Sandero bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2015 en heeft een tellerstand van 11450 kilometer. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Dacia Sandero is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Met een auto als deze Dacia Sandero komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2015 heeft 11450 kilometer gereden. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze Dacia is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Dacia Sandero heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Dacia voor een proefrit reserveren.
Ons afleveringspakket (optioneel) bedraagt 395 euro en bestaat uit een volle tank brandstof, uitgebreide poetsbeurt, technische controle en servicebeurt.