MarktPlaza

D en Joh. Boot NV Alphen Motorjacht/Directiejacht

774x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Voor contact over de advertentie niet emailen, geen gebruik maken van het contactvenster op 'boten te koop', maar graag bellen naar 0611045138
Klassiek motorjacht, gebouwd in 1935 als directievaartuig. Oorspronkelijk voorzien van 2 cylinder Kromhout diesel. Van origine geklonken romp met houten salon, 8 jaar geleden gerenoveer op een scheepswerf en voorzien van boegschroef en hydraulische besturing.
De dieselmotor heeft inmiddels plaats gemaakt voor een electrische aandrijving, zij het in experimentele vorm. Het jacht vaart hiermee naar tevredenheid.
De houten salon en roef van vroeger zijn recent vervangen door een stalen opbouw. Er is tevens een stalen stuurhut basis toegevoegd, op dit moment staat daar een in hoogte verstelbaar dak op. Handig in Amsterdam!
Zeer mooie steilsteven romp met een geveegd achterschip, waardoor het schip met weinig motorvermogen zijn rompsnelheid haalt.
Binnen in de opbouw overal stahoogte. De intimmering is zeer sober. Eigenlijk gaat het om een mooi casco van een klassiek juweeltje.
Staat van onderhoud: 3 jaar geleden is het onderwaterschip behandeld. De waterlijn is door ijsgang beschadigd.
Voor contact over de advertentie niet emailen, geen gebruik maken van het contactvenster op 'boten te koop', maar graag bellen naar 0611045138
Extra gegevens:
Merk: D en Joh. Boot NV Alphen
Bouwjaar: 1935
Ligplaats: Amsterdam
Lengte: 12 meter
Breedte: 2.75 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Rondbodem
Doorvaarthoogte: 2
Besturing: Stuurwiel
Anker: aanwezig