MarktPlaza

Creality Falcon2 22W Laser Engraver Cutter

56x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

 Creality Falcon2 22W Laser Engraver Cutter, Pre-assembled, Integrated Air Assist, 0.1mm Compressed Spot, 25000mm/min Engraving Speed, Triple Monitoring Systems, Offline Dynamic Preview, 400*415mm
Afhalen is niet mogelijk.Overzicht van alle producten vind je op eu9.nl

Bij categorie, alle merken met de kortingen.


Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 1 - 5  werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.


HighlightsReal 22W Laser

Based on the latest FAC spot compression technology, four powerful 6W laser diodes are compressed to increase the laser power to 22W. 

It can cut 15mm wood with one pass, cut 10mm black acrylic with one pass, and cut 0.05mm stainless steel sheet with one pass.

25000mm/min Engraving Speed

Configured with 25000mm/min engraving speed, Creality Falcon 2 allows you to spend less time creating more.

Integrated Air Assist

Manually adjust the air assist through the knob, or it can automatically adjust the airflow through LightBurn, to remove smoke and protect the laser lens, bringing a cleaner result.

Triple Monitoring Systems

Airflow monitoring indicates the current airflow volume. 

It enables you to adjust the airflow based on your engraving needs.

The built-in lens monitoring system will trigger an alarm when the lens is dirty enough, which helps avoid lens breakage and frequent 
replacement.

When a flame is detected, the indicator will flash red with an alarm and the machine will stop immediately.

Extensive Compatibility 

Compatible with a variety of systems, including Windows and macOS systems, and software such as LaserGRBL and LightBurn.

Offline Creating & Offline Dynamic Preview

It supports offline creation with just a TF card, and you can feel free to create anytime, anywhere. 

Also, it can position and adjust precisely without connecting to a computer.

Add Some Colors to Your Works

When the stainless steel is heated by a super powerful laser beam, the metal surface will physically react and produce hundreds of colors, bringing your works to life.


Specification


General Brand: Creality
Type: Laser Engraver
Model: Falcon2
Color: Black
Specification Laser Power: 22W
Cutting Capacity: Cut 15mm wood with one pass
Engraving Speed: 25000mm/min
Colorful Engraving: Yes
Spot Size: 0.1mm
Working Area: 400*415mm
Laser Wavelength: 455±5nm
Resolution: 254dpi
Laser Source: Diode Laser
Input Voltage: 100-240V, 50-60Hz
Output Voltage: DC 24.0V 5.0A
Supported File Formats: svg, png, jpg, jpeg, bmp, dxf
Supported Software: LaserGRBL, LightBurn
Supported Materials: Cardboard, wood, bamboo, rubber, leather, fabric, acrylic, plastic, metal
Engraving File Format: Gcode
Operating System: Windows/macOS
Weight & Size Product Weight: 6.5kg
Package Weight: 10.5kg
Product Size(L x W x H): 62*62*12cm
Package Size(L x W x H): 72.5*62.5*15cm

Package Contents 

1 x Laser Engraver
1 x User Manual

Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op:

1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.

2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.

Items verkeerd bij aankomst

Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.

1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.

2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het juiste item op de oorspronkelijke bestelling
3. Als alternatief, als de klant bereid is om het ontvangen verkeerde item te behouden, willen we graag een 5% compensatie van het orderbedrag verstrekken.