MarktPlaza

cranchi cruiser

45x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cranchi is een super kwaliteits boot van Italiaanse makelaardij !! Boten bouwer sinds 1870. Zeewaardig. Afmetingen zeer gunstig om via de weg te vervoeren .
In goede staat, schroeven en de staartstukken voorzien van nieuwe bellows , het interieur geheel vernieuwd. Ook de wanden en plafond alles nieuw!! zie foto's. 2x zeer betrouwbare volvo penta
4 cilinder motoren aan boord. Dus zuinig en goedkoop in onderhoud. En 2 motoren dus betere vaar eigenschappen en extra veilig.
2 slaapplaatsen in cabine en 2 slaapplaatsen in aparte cabine.
van alle gemakken voorzien zoals toilet met wastafel, keukenblok met koelkast en 2 pits gasstel, marifoon, bergruimte, klein kledingkastje. trapverlichting en kuipverlichting vloer op afstandbediening. dakluik, 2 persoon's bank voor besturing diverse meters en radio. Ook de buitenbekleding is geheel vernieuwd. buitendouche en watertank aanwezig. nieuwe anti fouling. 2 accu,s en 220v omvormer en acculader alles aanwezig.
de cabrio cap is deelbaar. Entre boot heel gemakkelijk dmv deurtje achterzijde boot. een geïntegreerd zwemplateau met zwemtrap.
Al met al een zeer complete mooie boot waar al het onderhoud al aan gedaan is.
Extra gegevens:
Merk: cranchi
Bouwjaar: 1996
Lengte: 7.8 meter
Breedte: 2.5 meter
Diepgang: 0.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 4
Merk motor: volvo
Type motor: penta
Brandstof: Benzine
Vermogen: 205
Aantal cilinders: 4