MarktPlaza

Craig Thomas - Nacht aanval

201x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Craig Thomas - Nacht aanval
Hardcover met omslag
Kenneth Aubrey, een briljant agent van de Britse inlichtingen-dienst, wordt verzocht de ontsnapping van een Oost-duitse over-loper te regelen. Maar de zorgvuldig geplande operatie gaat mis. De zoon en het enig kind van generaal Brigitte Winterbach, Aubreys oudste en bitterste vijand, komt om het leven. Brigitte raakt buiten zichzelf van verdriet en woede, en zweert zich persoonlijk op Aubrey te zullen wreken.
Ook het leven vn Tim Gardiner, Aubreys pleegzoon, is in gevaar. Tim is een Engelse officier, gelegerd bij de Gurkha Brigade in Nepal. Wanneer hij bij toeval ontdekt dat Rusland Nepal wil annexeren wordt er genadeloos jacht op hem gemaakt.
Sir Aubrey schiet zijn wanhopige pleegzoon te hulp. Samen proberen zij de Sovjetplannen te ontmaskeren, maar tevergeefs. Tim verdwijnt spoorloos en Aubreys speurtocht drijft hem regel-recht in de dodelijke val die generaal Winterbach voor hem heeft opgesteld. In het door bloedige onlusten verscherude Kathmandu, enkele uren voor de Russische inval, komt het tot een laatste confrontatie .....