MarktPlaza

CONFERENTIESTOEL ISO PLAST BL GRIJS

157x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Conferentiestoelen ISO zijn de populairste oplossing voor vergaderzalen, kantoren en wachtkamers. Soms is de prioriteit bij de keuze van stoelen de mogelijkheid om ze eenvoudig schoon te houden, vooral als de stoelen in een kliniek of ziekenhuis worden gebruikt. Voor ons zijn de behoeften van de klant belangrijk. Daarom bieden wij de conferentiestoel ISO PLAST aan!
Constructie:
Het frame is volledig gemaakt van zwart gepoedercoat staal en alle verbindingen zijn vastgezet met stevige lasnaden. Er zijn geen plastic onderdelen in de hele structuur, waardoor het frame extreem bestendig is.
Het oppervlak van het frame is ook zeer goed bestand tegen mechanische schade, waaronder slijtage en krassen. Daarnaast is het ook heel gemakkelijk schoon te maken, waardoor het er jarenlang verzorgd uitziet.
De stoelpoten zijn afgewerkt met flexibele kunststof voetjes, die de vloer beschermen tegen krassen en een geruisloos schuiven garanderen.
Rugleuning:
De rugleuning is gemaakt uit één stuk kunststof, zonder verbindingen, waardoor de structuur uniform is. Dit maakt het sterk en stevig, en wanneer we ertegen leunen zullen we geen last hebben van voelbare verbindingen.
De vorm is zo aangepast dat de wervelkolom en de schouders ideale steun krijgen, waardoor het zitten, zelfs gedurende lange uren, comfortabel en pijnloos is.
Zitting:
Dit element is zo gemaakt dat het comfort gewaarborgd is. Het materiaal voelt zeer aangenaam, warm en glad aan, zodat het zelfs op koude dagen niet onaangenaam is om erop te zitten.
Praktisch:
Conferentiestoelen ISO PLAST zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. De stoelen zijn uiterst licht, met een gewicht van slechts 5,3 kg, waardoor ze zelfs door mensen zonder veel fysieke inspanning kunnen worden verplaatst.
Het bovenste deel van de rugleuning bevat een handvat zodat de stoel gemakkelijk kan worden opgetild en verplaatst, of op elkaar kan worden gestapeld. Onze stoelen zijn stapelbaar tot 12 stuks, wat opslagruimte bespaart.
Het grootste en onmiskenbare voordeel van stoelen van ISO PLAST kunststof is hun hoge weerstand tegen water en de mogelijkheid van grondige reiniging zonder angst voor beschadiging van hun structuur.
Functionaliteit:
De stoelen zijn licht van gewicht. Ze kunnen gemakkelijk en moeiteloos worden verplaatst wanneer een ruimte voor enkele tientallen mensen wordt voorbereid.
De stoelen zijn stapelbaar tot 12 stuks. Hierdoor zijn ze ruimtebesparend en handig op te bergen.
Stevig stalen frame zorgt voor duurzaamheid bij intensief gebruik
Gepoedercoat om te beschermen tegen schade
Comfortabele zitting en brede rugleuning om de gebruiker comfort te garanderen
Plastic voetjes op de stoelpoten om beschadiging van de vloer te voorkomen.
Extra:
3 jaar garantie
Permanent in voorraad
De opgegeven prijs is een nettoprijs