MarktPlaza

Complete gerenoveerde boerderij in Bulgarije

3695x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

LOMTSI 

Deze volledig gerestaureerde boerderij in typisch Bulgaarse stijl biedt plaats aan minimaal 10 personen. Er is ook WiFi beschikbaar. De verwarming gaat via 3 grote houtkachels, 2 grote olieradiatoren, 2 elektrische haarden en 1 grote elektrische radiator. Er zijn 4 ketels aanwezig.

De vloeren beneden zijn overal in het hoofdgebouw van natuursteen, op de 1e verdieping zijn de vloeren van tegelwerk evenals in het grote sanitairgebouw en de studio.

Voor de ramen is er overal dubbel glas in het 2 slaapkamers en badkamer hoofdgebouw. Overal zijn er binnenluiken en/of horren voor ramen en deuren..

De totale oppervlakte bedraagt ​​1.418 m² waarvan 300 m² woonoppervlakte.

Het herenhuis Petranka heeft 3 slaapkamers, 1 studio, 3 badkamers, een grote gezellige keuken met een overdekt terras. Een grote woonkamer in typisch Bulgaarse stijl in een gezellige ondergrondse ruimte maakt het plaatje compleet om een ​​heerlijke vakantie door te brengen. Een grote schuur biedt opslagruimte voor brandhout, fietsen en auto's. 2 grote terrassen bieden ruimte voor zowel zon als schaduw.

GEBOUW 1 (HOOFDGEBOUW)

Volledig ingerichte keuken, woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers (Accommodatie voor 8 personen). De keuken is goed uitgerust: elektrisch fornuis gecombineerd met gasfornuis, koelkast, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en vaatwasser. In de keuken vind je ook een handgemaakte tafel met bijpassende stoelen. Alle gemakken zijn aanwezig in de kasten: patatpot, blender, potten, pannen, bestek, niets ontbreekt. Bij het raam aan de straatkant hangt een hor. De verwarming in de keuken is met een grote houtkachel.

Een grote gasbarbecue maakt het feest compleet.

In de woonkamer kunt u ook gezellig dineren (8 personen, handgemaakte tafel), grote bank (slaapbank en 1 enkele zitplaats) evenals 2 handgemaakte schommelstoelen. Grote handgemaakte kast van alle gemakken voorzien: borden, tassen, glazen, veel borden, schalen, tafelbarbecue etc... niets ontbreekt. Er is ook een grote kist. Een grote houtkachel verwarmt de woonkamer.

Beneden is er overal natuursteen en dubbele beglazing. Boven de keuken is er een gezellige kamer met prachtig plafond, een tweepersoonsbed en een kleine badkamer met een wastafel, douche en toilet.

De keuken en kamer erboven zijn van nieuwbouw met overal dubbele beglazing. Vanuit de keuken bereikt u via een vaste trap en gezellige patio de slaapkamer.

Een houtkachel verwarmt de kamer met badkamer.

De vloeren zijn van tegels in de slaapkamer boven de keuken en de kleine badkamer. Overal zijn binnenluiken.

De 2 overige slaapkamers en grote badkamer zijn buiten te bereiken via een authentieke trap en veranda. De slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer heeft ook een luchtbed (188 cm, 73 cm breed, 22 cm hoog) en stevig opklapbed (190 cm, 90 cm breed).

 De tweede slaapkamer heeft ook een opblaasbaar bed (191 cm, 99 cm breed, 35 cm hoog). Elke slaapkamer is betegeld, sommige ramen en binnenluiken. Alle bedden zijn opgemaakt met bijpassende handdoeken en washandjes. (kussenslopen, matrashoes, donzen dekbedovertrekken, alles is aanwezig) Nachtlampjes zijn overal.

Er is ook een kinderbedje (matras met hoes en donsdeken) en een kinderstoel.

De verwarming gaat via een olieradiator, 2 elektrische haarden, overal zijn er binnenluiken en scherm in de badkamer.

Voor het hoofdgebouw bevindt zich een ruim terras (deels overdekt) waar u zowel van de zon als van de schaduw kunt genieten.

Tussen het hoofdgebouw en gebouw 2 vind je de hoofdentree met een groot overdekt terras waar je gezellig kunt dineren (handgemaakte tafel voor 10 personen) met 10 handgemaakte rietfluwelen stoelen met bijpassende kussens.

GEBOUW 2

Groot toiletgebouw, grote schuur en studio

Er is een groot toiletgebouw met badkamermeubel met wastafel, grote inloopdouche en grote kamer met toilet. De verwarming gebeurt via een grote elektrische radiator en een elektrische haard.

Er zijn horren voor de ramen en deur van het sanitairgebouw. Ook zijn er 2 grote intex opblaasbare zwembaden met alle toebehoren.

Naast het toiletgebouw is de grote schuur met 3 ton brandhout, 2 fietsen en een auto. De vloer bestaat uit kleine rotsblokken.