Compleet Nieuw Startpagina Script Te Koop - Multi-Dome…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 118x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Geachte lezer,

Hierbij bied ik een startpagina script te koop aan.
Het startpagina script is begin 2019 geschreven. Het script draait op jouwthema.nl en mijnwebsitestarten.nl
Op beide websites kunt u ook gratis een startpagina aanmaken, zodat u het script kunt zien.

U kunt met mijn script automatisch links laten plaatsen door bezoekers. Zij kunnen betalen of een retourlink plaatsen. Het script controleert zelf of er is betaald of dat de retourlink is aangemaakt. De link wordt dan automatisch geplaatst. Zodra er een link automatisch is geplaatst ontvangt de beheerder een e-mail met de gegevens.

Het script is responsive en ondersteunt SSL / HTTPS. Eventuele extra kosten waar u rekening mee dient te houden is de aanschaf van een wildcard SSL certificaat . Anders zou u voor iedere startpagina / subdomein een apart certificaat moeten aanvragen. Dit kost ongeveer 54 dollar per jaar. Zou u alleen HTTP gebruiken dan is dat certificaat niet nodig, maar dan maakt u geen gebruik van de voordelen die het script biedt ten opzichte van de verouderde scripts.

Jouwthema.nl draaide eerst op een ander script (Startpaginascript V2, een sterk verouderd script) en de inhoud daarvan heb ik geïmporteerd in mijn eigen modernere script.

Ik heb het geschreven omdat ik de andere scripts niet fijn vind werken en omdat er nog steeds vraag is naar een goed startpagina script. Van andere scripts zijn de ontwikkelaars haast nooit bereikbaar of er staan geen contactgegevens bij. Of de site is opeens uit de lucht na enige tijd. Dat is iets anders waar ik het onderscheid wil maken: door bereikbaar te zijn voor vragen en support.

De kleuren van de website zijn in te stellen, net als de stijl van de teksten en links. Deze kleuren en stijlen zijn ook apart per startpagina in te stellen.

Er komen regelmatig nog functionaliteiten bij. De nieuwe versie kunt u dan steeds vanaf mijn website downloaden.

Als u script koopt, mag u het op een onbeperkt aantal domeinen / websites installeren. En dat voor slechts 60 euro.

Meer info en aanschaffen kan hier: https://vrolijkinternetservices.nl/product/startpagina-script/

Onderaan deze advertentie staat de link die u kunt aanklikken.

Let op: ik heb ook een handleiding op mijn website, maar die is nog niet compleet . Het script bevat veel meer functionaliteiten dan in de handleiding te zien is.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.