MarktPlaza

Compleet Hikvision camerasysteem

2497x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hikvision camerasysteem full HD 1080P.

We hebben bij Camerashop24 een selectie gemaakt van een aantal camerasets en deze groot ingekocht zodat wij u een voordelig maar zeer hoogwaardig camerasysteem kunnen aanbieden. Dit complete camerasysteem van het merk Hikvision bestaat uit 2 bullet camera's, een recorder met 1TB harde schijf en kabels.

Met een Full HD resolutie kunt u scherpe camerabeelden verwachten. Ook 's nachts zorgen de camera's voor duidelijke beelden. De infrarood verlichting zorgt voor een nachtzicht tot 20 meter. De bullet camera's hebben een sterke aluminium behuizing en ze zijn weerbestendig. Het systeem is eenvoudig te installeren. In een paar stappen kunt u de beelden op uw pc, smartphone of tablet bekijken. Het is een camerasysteem dat perfect is voor het beveiligen van een woonhuis, maar bijvoorbeeld ook voor een winkel, kantoorpand, horecagelegenheid of schoolgebouw.

Inhoud pakket:

• 2x Full HD 1080P bullet camera 20m nachtzicht

• 4 kanaals opnamesysteem

• 1000gb harde schijf WD Purple(incl.ingebouwd)

• 4x 10 meter coax/12 volt kabel

• HDMI kabeltje van 1 meter

• Netwerkkabel (voor aansluiting op de router)

Vaste kit:

Dit camerasysteem wordt geleverd als vaste kit. Het aantal camera's kan niet worden aangepast. In de recorder wordt standaard een harde schijf van 1000gb geplaatst. Tegen een meerprijs kunt u de opslagcapaciteit verhogen. Selecteer de gewenste schijf in het uitklap menu bovenaan de pagina. Ook kunt u op deze manier langere kabels extra bijbestellen.

Bestel de set voor 15.00u op onze website en u heeft het systeem de volgende werkdag.Of bestel telefonisch: 0181 453362 of 0181 453345.U kunt uw eigen bezorgmoment kiezen wij leveren ook s´avonds en op zaterdag.Bij Camerashop24 hebben wij meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van camerabewaking. Wij hebben alles, maar dan ook echt alles op het gebied van camerabewaking!

10 redenen om direct bij Camerashop24 te kopen

:Echte winkel met maar liefst 300m2 cctv artikelen!

Direct mee te nemen,op voorraad!

Vakkundig personeel die weten waar ze over praten!

Online shoppen 24/7!

Online bestellingen worden dezelfde dag verzonden!

Veilig online winkelen!

Boven de € 50, - gratis verzending!

Sleutelhanger camera gratis bij aankopen boven de € 200, -!

Installatieservice!Openingstijden winkel: ma t/m vr van 9.30 uur tot 17.00Camerashop24Wachthoevestraat 23209BK Spijkenisse,(Gratis parkeren voor de deur)