MarktPlaza

Compleet Full HD 1080P camerasysteem incl.App

2306x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Full HD CVI camerasysteem, 2 megapixel! 

Geeft geen vertragingen in de beelden!Compleet Full HD 1080p cvi bewakingscamera systeem, 4 x camera, recorder incl.1 tb hdd, 4 x 15 meter coax kabel, 1 x 12v adapter, en hdmi kabel. Dit systeem is zeer geschikt als camerabewaking in scholen, woonhuizen, kantoren en winkels.

Eenvoudig aansluiten van het camerasysteem.De camera hangt u op de gewenste plaats. U heeft geen stroompunt nodig bij de camera. De stroom gaat samen met het video-signaal door de kabel naar het opnamesysteem. Bij de camera recorder komt de 12 volts adapter van de camera(s). U sluit vervolgens de kabel aan op de CVI dvr . De DVR wordt aangesloten op een televisie of monitor en u bent klaar voor de live weergave van de camerabeelden.

Mogelijkheden met dit CVI camerasysteem.De recorder is geschikt voor vier CVI camera's of analoge camera's. De recorder is ook geschikt voor het aanluiten van een bestuurbare camera via de RS485 aansluiting. De recorder heeft een overzichtelijk menu. Per camera kunt u instellen hoe en wanneer u wilt opnemen; continu of alleen bij bewegingsdetectie. Heeft u een inbreker betrapt dan maakt u een back-up op een usb stick. Deze stick kunt u aan de politie geven voor bewijsmateriaal. Diverse andere functies: E-mail alarm bij beweging, bewegingsgebied instellen, alarm meldingen, audio opname, eenvoudige zoekfunctie, Overschrijf functie van de harddisk, etc.

P2P functie

Dit camerasysteem is stand-alone. Dat wil zeggen dat u geen internet nodig heeft om een goed werkend systeem te hebben. U heeft alleen stroom nodig om de beelden live te bekijken en opgenomen beelden terug te kijken. Wilt u echter de camerabeelden ook via uw telefoon, tablet of computer bekijken dan dient de dvr in uw netwerk te worden aangesloten met een netwerk kabel (utp kabel). Al onze CVI camerasystemen zijn voorzien van de P2P cloud technologie. Portforwarding kan uiteraard wel maar hoeft niet meer te worden toegepast! P2P betekend dat u inlogt via de cloud bij de fabrikant. binnen een paar stappen heeft u verbinding! U installeert de gratis app op uw telefoon of tablet, u registreert zich bij de fabrikant en u heeft live beeld op uw telefoon of tablet!

Meer voordelen van dit Full HD/Cvi systeem:*Zeer voordelig geprijst.*Camera's hebben een mooi design.*Het gaat over coax toch Full HD.

Zeer goede transmissie, zelfs tot 100 meter.
Cvi geeft een helder, fris beeld.
Camera's ook verkrijgbaar in het wit.(cvs424)

Bestel deze set nu en u heeft het systeem de volgende werkdag in huis!

Dit artikel vindt u onder CVS424 op de website.

Of bestel telefonisch: 0181 453362