COMMERCIEEL MEDEWERKER GOOGLE ADS

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 65x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Gevraagd
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Afgestudeerd? Tussenjaar? Tijd voor een carrière switch? Of gewoon toe aan een gave uitdaging? Pak nu je kans! Ben jij commercieel ingesteld en heb je een pro actieve houding? Kom dan werken als sales & marketing expert bij de nummer één zoekmachine van de wereld in Lissabon!

MAAK KENNIS MET JOUW TOFFE FUNCTIE VOOR GOOGLE ADS

Vanuit Lissabon ga jij werken voor een onderdeel van de nummer 1 zoekmachine: Google Ads. Als Sales en Marketing medewerker beheer jij je eigen klantenportefeuille van mkb-klanten. Jij ondersteunt en adviseert jouw klanten en optimaliseert hun online advertenties van Google Ads. Je houdt rekening met hun wensen en op basis daarvan denk je mee met de klanten, zodat ze het meeste uit hun advertenties kunnen halen. Je investeert in bestaande relaties maar breidt deze relaties ook uit. Je durft te verkopen en dus te upsellen (geen koude sales). Daarnaast probeer je nieuwe kansen te creëren en volg je nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online advertising. Je hebt je eigen omzet en winstdoelstellingen die je probeert te behalen. Je zorgt samen met collega's voor een topservice!

Over de werkgever
Het bedrijf is een van de grootste in de customer expierence management industrie, met meer dan 310 contactcenters in 65 landen en meer dan 190.000 medewerkers.

In Portugal zijn 7500 mensen aan het werk in 29 verschillende talen. Dit zorgt voor een internationale omgeving en een professionele werksfeer.

In de vestiging in Lissabon zijn ongeveer 650 Nederlandstalige collega’s al aan het werk.Een bedrijf waar je in kunt groeien en dat erg goed voor je zorgt!

Contract omschrijving
Vast contract
Salaris ongeveer 800 euro per maand + leuke bonussen
Gratis gedeeld appartement, incl. gas, water, elektra, internet en TV
Papierwerk wordt voor je geregeld
Professionele werkomgeving
Zorgverzekering
Gratis Portugese taallessen
Teambuilding activiteiten
Bonusprogramma’s
Fast track programma
Nederlandstalige begeleiding


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.