MarktPlaza

Collectie Life - 10 x Biblioteca Universal de LIFE EN ESPAÑOL (doos 3)

155x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Uitgave 1960,1961en 1962. Gedrukt in Mexico. Uiteraard in de Spaanse taal. Het betreft de volgende delen: Brasil, Alemania, Mexico, Japon, Africa Tropical, Italia, Israel, India, Rusia en Francia. De boeken zijn in zeer goede staat, al zijn er hier en daar wat kleine schaafplekken door het in en uit de boekenkast halen. Drie exemplaren zijn in iets mindere staat:
India: op één of andere wijze is aan de onderzijde van de pagina's vochtvorming opgetreden. De bladen zijn niet gekleefd en aan de buitenzijde van het boek is niets te bespeuren.
Rusia: als je het boek op de rug houdt, zie je schaafschade op de verticale zijde van de frontcover van ca. 9 cm, zodanig dat het karton zichtbaar is. Verderop een klein schaafplekje/deukje van ca. 3 cm, maar zonder papierverlies. De backcover heeft bovenaan een verticaal rtukje papierverlies van ca. 5 mm. Verder van binnen en buiten in goede staat.
Francia: de rug ligt voor 15 cm open, gemeten van onderaf. Bovenaan ook een paar mm. Rechts bovenaan een deukje op de cover. Verder in goede staat.
De boeken zijn gebonden en daardoor in technisch betere staat dan z.g. gelijmde boeken.
Voor deze mooie collectie van ruim 50 jaar oud, voorzien van zwart/wit en kleurenfoto's vraag ik slechts € 5,-- per stuk, m.u.v. de delen in mindere staat (India, Russia en Francia) waarvoor ik slechts € 2,50 per stuk reken. Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Het gehele doos zou daardoor komen op € 42,50, maar U krijgt een korting van 10 %, waardoor de prijs slechts € 38,25 wordt (afgehaald). De verzendkosten zijn € 6,95.