MarktPlaza

Cobalt CS22

69x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cobalt CS22 sportboot
De Cobalt CS22 is gebouwd voor diegenen die niet willen kiezen tussen luxe of prestaties. Het gedetailleerde interieur omvat een ruime interieur met luxe afgewerkte stikseldetails en een digitale instrumentenpaneel. Maar misschien het beste van allemaal? Een JL Audio-luidsprekersysteem met zes luidsprekers en Bluetooth-functionaliteit.
Cobalt streeft naar perfectie! Perfect dat zijn ze dus ook!
Ze hebben hoge verwachtingen gesteld. Het streven is het ontwerpen en bouwen van de beste boten. Elke keer weer worden de nieuwe eigenaren van één van deze Amerikaanse boten getrakteerd op een enorm luxueuze ervaring als eigenaar.
Sportboat Store Hengelo mag zich sinds 2017 exclusief importeur noemen van Cobalt boats in Nederland.
De Cobalt fabriek zoekt naar de juiste balans tussen hand-vakmanschap en technologische ontwikkelingen. Dit zorgt voor de meest innovatieve, goed uitgeruste, stijlvolle en best gebouwde boten ooit. High End boten. De designers zijn onvermoeibaar qua ontwerpen en vervaardigen van de meest innovatieve, goed aangelegde en best presterende boten denkbaar. Fanatiek over betrouwbare innovatie en design; fanatiek over kwaliteit, de kleine details, pasvorm en afwerking. Een bedrijf met meer dan vier decennia ervaring in de industrie.
Our Cobalt family believes we have a unique opportunity to enrich life, to help create memories for lifetime, to evoke passion for the boating lifestyle.
Extra gegevens:
Merk: Cobalt
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: At Sales Office
Lengte: 6.9 meter
Breedte: 2.59 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal hutten: 1
Merk motor: Mercruiser
Brandstof: Benzine
Vermogen: 250
Aantal cilinders: 6
Lenspomop: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig