MarktPlaza

CMACEWHEEL K20 Electric Bike

80x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 CMACEWHEEL K20 Electric Bike 20*4.0 inch CST Fat Tire 750W Motor 45km/h Max Speed 48V 15Ah Battery 110km Max Range 150kg Max Load Hydraulic Brake

Afhalen is niet mogelijk.


Overzicht van alle producten vind je op eu6.nl

Bij categorie, alle merken met de kortingen.Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.


Highlights


High-Capacity 48V 15AH Battery


Equipped with a powerful 48V 15Ah battery, the K20 offers an impressive range for both pure electric and assisted riding modes. Riders can expect a range of 50-70 kilometers in pure electric mode and 70-110 kilometers with assistance.

Lightweight Aluminum Alloy Frame

The K20 is constructed with a durable and lightweight aluminum alloy frame, ensuring a sturdy yet agile ride. The frame material offers a good balance of strength, durability, and maneuverability.

Hydraulic Brake and Front Hydraulic Suspension Fork

The K20 features hydraulic brakes, providing reliable and responsive stopping power. Additionally, the front hydraulic suspension fork enhances ride comfort by absorbing shocks and vibrations from uneven terrain.

Yolin Color Screen LCD Meter

The K20 features a Yolin Color Screen LCD Meter, providing riders with clear and easy-to-read information about speed, battery level, distance traveled, and other essential riding data.

Versatile Design

With an IP65 waterproof rating, the K20 is designed to withstand various weather conditions, ensuring durability and reliability. It also includes practical features such as front and rear fenders, turn tail lamp, and a rear seat bracket with a maximum load capacity of 50kg, adding convenience and utility to the bike.

SpecificationGeneral Brand: CMACEWHEEL
Type: Electric Bike
Model: K20
Color: Black
Specification Meter Display: Yolin Color Screen LCD Meter
Frame Material: Aluminum Alloy
Battery: 48V 15AH 
Charger Voltage: 54.6V 2A
Charger Type: European standard round plug
Charger Time: About 6-7H
Motor: 750W
Control System: LiShui Controller
Motor Torque: 60N.M
Speed Level: 5 Levels
Gears: 7 Gears
Tire: CST 20*4.0
Brake: Hydraulic Brake
With Turn Tail Lamp: Yes
Shock Absorber: Front Hydraulic Suspension Fork
Gradeability: 30°
Max Speed: 40-45km/h
Mileage of Pure Electric: 50-70KM
Mileage of Assistance: 70-110KM
Maximum Load: About 150KG
Rear Seat Bracket Maximum Load: 50kg
Suitable Height: More Than 160cm
Mudguard: Front & Rear Fender
Waterproof Level: IP65
Weight & Size Product Weight: 32.6kg
Package Weight: 35kg
Package Size(L x W x H): 148 x 26 x 86cm
Package Contents 1 x Electric Bike
1 x User Manual
1 x Charger
1 x Tool Kits
1 x Mobile Phone Holder
1 x Air Pump
1 x Tire Repair Tool
1 x Water Cup Holder
1 x Rear Pedal
1 x Front Axle

Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op:

1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.

2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.

Items verkeerd bij aankomst

Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.

1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.

2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het juiste item op de oorspronkelijke bestelling
3. Als alternatief, als de klant bereid is om het ontvangen verkeerde item te behouden, willen we graag een 5% compensatie van het orderbedrag verstrekken.