Clive Cussler Trojaanse Odyssee

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Clive Cussler Trojaanse Odyssee

Een mysterieus complot met huiveringwekkende gevolgen...
Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nicaragua.
Als zijn dochter, een zeebioloog, en zijn zoon Dirk jr, een scheepswerktuigkundige, de oorsprong van een bruine smurrie die de oceaan teistert proberen vast te stellen, worden ze bedreigd door een woeste storm. Die koerst niet alleen hun kant uit, maar is ook op weg naar een luxueus drijvend hotel.
Met de rest van de NUMA-ploeg storten Pitt en Al Giordino zich op een wanhopige reddingspoging. Maar wat ze in het kielzog van de storm aantreffen doet het natuurgeweld verbleken. Want in het Caribisch gebied is blijkbaar een maar al te menselijk kwaad aan het werk...
Vol adembenemende actie en spanning, mag Trojaanse Odyssee het absolute hoogtepunt in het oeuvre van de grootmeester van de avonturenroman worden genoemd.
Clive Cussler schreef een groot aantal bestsellers, waaronder Inferno op zee, Sahara, dat recent is verfilmd, Vuurijs, Gouden Boeddha en Witte dood. Cussler woont in Cape Cod, Massachusetts. 

De verzendkosten zijn voor de koper, natuurlijk ook op te halen in Nijmegen.

 

LB 1

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.