MarktPlaza

Clare Darcy Cressida

222x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Clare Darcy - Cressida
Hardback - Historische roman
Een jonge vrouw mag dan mooi zijn, rijk, bekend als de meest harteloze en chique flirt in de Society, bijna verloofd met een knappe markies, en tóch nog met intense afkeer denken aan de man die haar zes jaar geleden in de steek liet.
Cressida Calverton is dan ook verschrikkelijk kwaad als ze hoort dat kapitein Deverell Rossiter teruggekeerd is van zijn verre avonturen. Hij schijnt rijk geworden te zijn en is in een mum van tijd een graag geziene figuur in het gezelschapsleven. Als zij hem ontmoet in het kantoor van haar advocaat vindt ze het heel gewoon de gedistin-geerde kapitein bijzonder hooghartig te behandelen, alleen om hem
te laten zien dat hij niets meer voor haar betekent. Cressida krijgt er nog meer de smoor in als hij aandacht gaat schenken aan de blonde, preutse Kitty Chenevix, een arm nichtje van haar chaperonne. Om Rossiter te verdringen toont de welgestelde Drew Addison ook ineens belangstelling voor Kitty. Cressida voelt Rossiter’s aanwezigheid als een persoonlijke belediging en wordt zó razend als ze hoort dat hij haar voorvaderlijk huis wil kopen, dat ze meteen naar Gloucester
gaat om dit tegen te houden. Het geld blijkt echter al betaald te zijn, zodat het alleen tot bekvechten komt.
Tijdens een contradans op het Maybridge bal, verlooft Rossiter zich met Kitty. Cressida is echter een goed bewaard geheim te weten gekomen en weet dat ze iets aan deze dominerende Rossiter moet doen. Maar wat? Temidden van alle emoties en misverstanden komt het tot een uitbarsting die alles oplost.
Cressida die koppig weigert toe te geven waarheen haar hart haar leidt, is een verrukkelijke heldin. Haar botsingen met de even geestige en vastberaden kapitein Rossiter zijn levendig en amusant.