MarktPlaza

CL Surprise 49: Vivian Leiber - Twee Harten

132x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

ZIJ SCHONKEN HUN HARTEN...
Tien jaar geleden sloten Paige, Kate en Zoe, drie meisjes uit Sugar Mountain, een stadje in Colorado, zich af van de buitenwereld in een huisje in de bergen. Tegen het einde van die zomer had een van hen een zoon gekregen. Alle drie noemden ze het kind het hunne, en nooit maakten ze bekend wie de echte moeder was... of welke onweerstaanbare Skylar-broer de vader was. Nu kruisen
hun wegen elkaar een voor een met de Skylar-man van wie ze ooit hebben gehouden... en kan het geheim niet langer bewaard blijven.
...AAN DE MANNEN VAN SUGAR MOUNTAIN
Gelukkig getrouwd zijn is het enige wat Kate Henderson ooit heeft gewild. Ze heeft Sugar Mountain verlaten om op zoek te gaan naar de ware Jacob, en ze heeft hem gevonden in de grote stad. Dan keert Kate platzak en afgewezen door haar rijke echtgenoot terug naar huis. Maar ze zweert dat het niet voorgoed zal zijn. Ze is vastbesloten haar huwelijk te redden, met wat hulp van een onverwachte bondgenoot. Sheriff Matt Skylar heeft Kate een keer laten ontsnappen, en hij heeft heimelijk besloten haar niet opnieuw te verliezen. Daarom stemt hij ermee in om haar te helpen haar man terug te krijgen. Ze heeft er geen idee van dat de stoere politieman van plan is haar tot zijn vrouw te maken!