MarktPlaza

CL 520: Georgina Gentry - Liefdesterritorium

107x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een soldaat van de rebellen had zijn broer gedood. Gele Horzel werd verteerd door wraakgevoelens en voegde zich bij zijn stam om te strijden tegen zijn gezworen vijanden. Om zijn plannen geheim te kunnen houden, was Gele Horzel gedwongen een verpleegster gevangen te nemen. Hij had niets te vrezen van Twilight Dumont, een zachtaardige zuidelijke schone - behalve misschien de onverwachte hartstocht die de muur tussen hen kon verwijderen... of hen voor altijd uit elkaar kon drijven.
Jim Eagle had zijn lot verbonden met dat van de Confederatie. Toen hij een bevoorradingsschip van de Unie had buitgemaakt, merkte hij tot zijn verbijstering dat de jeugdige soldaat die hij gevangen had genomen, in werkelijkheid een prachtige Cherokeevrouw, en een spionne, was. De in het oosten opgegroeide April Grant was naar Indiaans territorium gegaan om een verrader te ontmaskeren... maar van welke zijde? Jim Eagle werd heen en weer geslingerd tussen een dodelijk verlangen naar de dappere schoonheid en zijn verplichtingen jegens de Rebellen.
In een land dat werd verscheurd door de Burgeroorlog, hadden twee mannen hun kant gekozen, maar hun bestemming konden ze niet kiezen. Hun paden zouden elkaar kruisen, hun loyaliteit zou op de proef worden gesteld en de liefde voor twee uitzonderlijke vrouwen zou hun harten harder laten slaan dan de trommels van de oorlog.