MarktPlaza

CL 507: Marsha Canham - Hunkerend Verlangen

177x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Toen de kanonnen van het Spaanse galjoen het zwijgen was opgelegd, besefte de bemanning van de Engelse koopvaarder dat het kaperschip de Iron Rose hen van de ondergang had gered. Niemand was geschokter dan Varian St. Clare, de aristocratische gezant van de koning, toen hij ontdekte dat Juliet Dante, de dochter van de legendarische Pirate Wolf, de kapitein van het kaperschip was.
Varian was naar de gevaarlijke wateren in het Caribisch gebied gestuurd om de Engelse kapers te bewegen zich te schikken in het vredesverdrag met Spanje. Juliet was bereid hem naar haar vader te brengen - maar dan wel als haar gijzelaar.
Juliet leefde in de waan dat de meeste edelen verwende ventjes waren, ongeschikt voor het harde leven aan boord van een kaperschip. Toch was ze onder de indruk van Varians vaardigheid met het zwaard en geïntrigeerd door zijn kalme kracht en zijn mysterieuze blauwe ogen. Weldra hunkerde ze naar zijn hand op haar huid en het overrompelende genot van zijn mond. In de ban van intriges en bedrog bleken de gevaren van de oceaan niet op te wegen tegen de gevaren van hun verlangen.