MarktPlaza

CL 422: Nita Abrams - Gevaarlijk Bedrog

113x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vermomd als jongen probeerde Elizabeth DeQuincy een gevaarlijke reis door Europa te maken. In een donkere steeg in Wenen werd ze overvallen en ze was dankbaar dat de knappe Engelsman die haar redde, achteraf geen vragen stelde. De machtige stad werd overspoeld door geheim agenten van allerlei nationaliteiten en niemand was veilig. Ze kon nergens heen, haar geld was weg en dus durfde ze geen nee te zeggen toen hij haar vroeg zijn leerjongen te worden - en durfde ze ook haar ware identiteit niet bloot te geven aan haar meester.
Sommers was duidelijk een heer en duidelijk meer dan een simpele scherminstructeur. De vraag was alleen aan welke kant hij stond. Elizabeth was vastbesloten dat uit te zoeken, maar wilde ze de waarheid wel horen?
Als dubbelspion voor de keizer was Sommers erin geslaagd de beste Franse geheim agenten te slim af te zijn - voorlopig. Toen hij Elizabeth's bedrog ontdekte, was hij vastbesloten haar terug naar Engeland te sturen. Spioneren was geen geschikt werk voor een mooie jonge vrouw, hoewel ze er wel goed in was. Bijzonder goed. En ze was bovenal bereid haar leven voor hem op het spel te zetten.