MarktPlaza

CL 352: Tara O'Dell - Mijn Dappere Ridder

99x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cicely de Valois was als kind tegen haar zin door haar ouders naar een klooster gebracht en leefde een eentonig leven als een van de zusters van Montreau. Maar de vurige, energieke Cicely hunkerde ernaar om de buitenwereld te verkennen. Ze wilde haar leven niet slijten tussen de muren van een klooster en droomde van een edele ridder die haar zou komen redden.
Simon de Cressy wist in het heetst van de strijd zijn mannetje te staan. Maar op het moment dat hij Montreau werd binnengebracht, was hij zo hulpeloos als een baby. Zijn lichaam werd geteisterd door een geheimzinnige koorts.
De tedere zorgen van Cicely konden hem echter genezen. Het duurde niet lang voordat ze met haar schoonheid en goedheid het hart van de dappere ridder stal. Ze wist hem zelfs zover te krijgen dat hij haar meenam.
Toen wachtte hun een gevaarlijke reis door Engeland. Behalve de weinige bagage die ze hadden ingepakt, namen ze nog iets anders mee: een ongekende, onweerstaanbare hartstocht voor elkaar, die hen uiteindelijk bracht waar ze altijd al wilden zijn.