CL 349: Amy J. Fetzer - Ontembare Schoonheid

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 20x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Als ongelukkige en berooide gevangene in het huis van haar regeringsgetrouwe oom kwam Michaela Denton in opstand op de enige manier die haar mogelijk was: het helpen van de Amerikanen bij hun gevecht voor de vrijheid.
Toen kruiste haar pad dat van de legendarische zeekapitein Rein Montegomery. Ook al werd ze getroffen door zijn exotische charme, toch had ze het huwelijk afgezworen om haar leven te wijden aan de zaak van de vrijheid.
Vastbesloten om de vader te vinden die hem als klein kind had verlaten, had Rein geen tijd voor de liefde. Maar de pittige Michaela vormde een te grote verleiding voor hem. Toen hij ontdekte dat de onschuldige schoonheid de beruchte spion was die door de Engelsen werd gezocht, werd Rein verscheurd tussen haar onweerstaanbare aantrekkingskracht en de angst dat ze beiden zouden worden opgehangen wegens verraad. Toen hun verlangen naar elkaar ontaardde in een passie waar ze niet buiten konden, wist Rein dat hij Michaela moest ontvoeren, omdat dat de enige manier was om haar veiligheid te waarborgen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.