MarktPlaza

CL 149: Mary Kingsley - Duister Mysterie

107x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ze noemden hem de Raaf, met zijn zwarte cape die om hem heen wervelde als het duistere mysterie dat zijn identiteit verborg. Zijn piratenschip belaagde Engelse fregatten in de Caribische Zee, waar hij zijn buit voor het uitkiezen had. Maar de ongetrouwde juffrouw Rebecca Talbot uit Washington was te naïef - of te dapper - om hem te vrezen.
Toen het schip werd veroverd waarmee Rebecca en haar beeldschone zusje naar Londen voeren, knipoogde de knappe vrijbuiter tot Rebecca's verbazing naar haar en drukte zijn lippen op haar blanke hand. Met haar fatsoenlijke uiterlijk maar wilde innerlijk bood ze dapper aan de maîtresse van de Raaf te worden als hij daarvoor in ruil haar zusje met rust zou laten. Daarmee ging de Raaf akkoord.
Tot hun beider verrassing sloeg hun plotselinge passie om in een storm van hartstocht die geen van tweeën kon bedwingen. Maar aan het einde van de reis vertrok de Raaf met zijn geheimen naar een andere wereld, een ander leven. Hij moest Rebecca achterlaten maar had haar hart gestolen.