MarktPlaza

Citroën Jumpy - M 2.0 BlueHDi 122pk S&S Club AIRCO | P.SENSOR | CRUISE

676x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
GVW: 3.100 kg
Breedte: 192 cm
Wielbasis: 328 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Aux aansluiting
- Bandenspanningscontrole
- Bedrijfswagenhoogte standaard
- Bedrijfswagenlengte medium
- Bekerhouders
- Bijrijdersbank
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Middenarmsteun voor
- Rechter buitenspiegel
- Reservewiel
- Snelheidsbegrenzer
- Telefoon
- Toerenteller
- Tussenschot
- Zijdeur
- Zijschuifdeur rechts
Robuuste lijnen, volop ruimte en dynamische prestaties. Deze Citroën Jumpy is klaar om aan het werk te gaan. Het is een dealeronderhouden auto die nieuw in Nederland is geleverd. Het bouwjaar is 2016, er staat 34420 kilometer op de teller. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De Citroën is standaard voorzien van: snelheidsbegrenzer, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen voor en middenarmsteun voor.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook is de Citroën uitgerust met: met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.
In de Citroën Jumpy heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Uiteraard wordt deze bestelwagen geleverd met Nationale Autopas. Bent u geïnteresseerd in deze uiterst praktische bestelwagen? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.