MarktPlaza

Citroën Grand C4 Picasso - 2.0-16V Ambiance EB6V 7p. Automaat

532x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2006 - okt 2008
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 183 x 170 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 11,1 l/100km (1 op 9,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 190 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Garantie: Standaard wordt de auto geleverd met een gratis Basis van Toorn Servicepakket. Dit pakket bestaat uit een geldige APK Keuring, tenaamstelling van het kenteken, controle van verlichting, banden en vloeistofniveaus. Ook is de kilometerstand correct en aantoonbaar. Onze voorkeur heeft het om de auto met een Extra van Toorn Servicepakket van 635,- af te leveren. Naast het Basis Servicepakket wordt de auto van binnen en buiten gepoetst. Tevens krijgt de auto dan een aflevercontrolebeurt en wordt hij geleverd met 25,- brandstof, 24/7 mobiliteitsgarantie/pechhulp (europa/thuisservice) en 6 maanden BOVAG garantie. Meer informatie over de servicepakketten vindt u op onze website: https://www.autobedrijfvantoorn.nl/verkoop/garantie-servicepakketten
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoon voorbereiding
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Warmtewerende voorruit
Luxe Citroen C4 Grand Picasso. Deze auto is voorzien van Climate control, 7 Zitplaatsen, koelkastje, navigatie en parkeersensoren. APK tot 15-02-2020. Garantie pakket 3 maanden tegen meerprijs mogelijk
Er is volop leefruimte in deze Citroën Grand C4 Picasso, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze auto uit 2008 heeft 189651 kilometer gelopen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.
Wij zijn gevestigd aan de Dirk de Derdelaan 18 in Vlaardingen. Onze showroom is geopend van ma t/m vr van 8:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00
Welkom bij autobedrijf van Toorn. Ons familiebedrijf is in 1979 opgericht en wij zijn sinds 1996 officieel SEAT-partner. Wij hebben ook de garageformule AutoFirst: betaalbaar onderhoud voor alle automerken! U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto. Tevens hebben wij scherpe tarieven voor verzekeringen en financieringen. U bent van harte welkom in ons bedrijf!