MarktPlaza

Citroën Grand C4 Picasso - 1.6 VTi Anniversaire 7p. CLIMA/CRUISE

123x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 130 Nm
GVW: 2.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 183 x 170 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 186 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 174 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Referentienummer: 590m
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Rookvrij
- Stuurwiel multifunctioneel
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Citroën Grand C4 Picasso is van het bouwjaar 2010 en heeft 122160 kilometer op de teller. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels zijn aan boord.
U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën Grand C4 Picasso samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.