MarktPlaza

Citroën DS5 - 1.6 THP EAT6 AUTOMAAT So Chic NAVI PANO LEDER LMV CLIMATE CRUISE CHROOM ETC SUPERDELUX

467x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2011 - dec 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.035 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 187 x 154 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 202 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Keyless Entry en Start
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Leder-pakket
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket 1
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoel(en) met massagefunctie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket
De Citroën DS5, zoals dit exemplaar uit 2012, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 84.585 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Citroën uitstekende prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Citroën zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: head-up display, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.