MarktPlaza

Citroën DS4 - 1.6 VTI Chic | Tom Tom Navigatie Sport stoelen

1047x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2011 - dec 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.755 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 181 x 153 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Citroën DS4 uit 2012 heeft 95384 kilometer op de teller. Tot de uitrusting van deze Citroën behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën DS4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Maar een auto als deze moet u niet online bekijken, die moet u zelf ervaren. Neem nu contact met ons op, dan zorgen wij voor een uitgebreide demonstratie.
Franse auto’s zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Citroën DS4 bijvoorbeeld. Hij heeft 95384 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2012. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Citroën ook voorzien van lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de Citroën DS4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? Telefoon 033-2472791 of mail verkoop@autohuisdepoort.nl
Van harte welkom bij Autohuis de Poort !! De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op
naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.
Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan
Wij rekenen € 95,00 afleverkosten, deze kosten zitten al verwerkt in de prijs van de auto. Informeer hiernaar bij de verkoopadviseur.
OPENINGSTIJDEN: 9.00 UUR TOT 18.00 uur.
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
Voor informatie , Autohuis de Poort Woudenberg, Europaweg 2, 3931 NJ, telefoonnummer 033-2472791. verkoop@autohuisdepoort.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.